Getinjo - Une

87
9
 
KOMMENTARE
Ferofans Marina
Ferofans Marina - Vor 2 Monate
Ju vazhdoni ti drejtoni disa se ne fjal shume te mire jeni amo ne vepra... nuk e kuptoni qe feros nuk i beni asgje perkundrazi e impnoni te eci akom me shume dhe tju lej akoms me shum mbrapa. Fero is alles baba 👑👑❤❤💪💪👊
Wendi Hida
Wendi Hida - Vor 8 Tage
Fero is the best ❤️🖤
_itsss_anjeza _001_
_itsss_anjeza _001_ - Vor Monat
nuk e kuptojn i am fance fero edhe jam sh krendare per feron.feros si rrun fort per asken
ergi lecini
ergi lecini - Vor 3 Monate
Ju lumt
ergi otr
ergi otr - Vor 4 Monate
Ti munesh me kon akulloria jo gucci
Nächstes Video